Onze diensten

Om zich thuis uit de slag te kunnen trekken, is het goed als men weet waar men terecht kan en aan wie men zijn dagelijkse noden kenbaar kan maken. Aan alle senioren en mantelzorgers die in de Brabantwijk wonen, bieden wij verschillende diensten aan binnen onze 3 Kasten.

Wachtdiensten en afspraken aan huis

Er zijn wachtdiensten binnen de 3 Kasten (Kast Stephenson, Kast Liedts en Kast Groen), waar professionals aanwezig zijn om de senioren en mantelzorgers te helpen. Onze Kasten zijn gezellige en toegankelijke plaatsen, waar u in uw eigen taal (!) verwelkomd wordt en hulp krijgt op maat van uw behoeften. Onze opdracht? Rekening houden met de specifieke noden van elke senior, om zijn levenskwaliteit en zijn gevoel van welzijn thuis mee te verbeteren.

Een netwerk van professionals

Dankzij ons netwerk van professionals zetten wij alle middelen van de Brabantwijk in om gepersonaliseerde oplossingen aan te reiken.

Opleidingen

Binnen de drie Kasten van het CitiSen-netwerk worden geregeld praktijkopleidingen voor mantelzorgers aangeboden. In onze rubriek Nieuws vindt u alle praktische informatie over de toekomstige opleidingen die CitiSen organiseert.